Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 18. juli 2003 kl 22.45 Store Studio nachspiel

Surferosa i Store Studio

Surferosa har ord på seg for å være et liveband av dimensjoner. I kveld spiller de i
Surferosa har ord på seg for å være et liveband av dimensjoner. I kveld spiller de i "Store Studio nachspiel". (Foto: Trude Westby)
Erling Fossen er glad i å diskutere politikk på bar. I kveld gjør han det i Store Studio. Temperaturen stiger enda noen hakk når Surferosa går på scenen.

Erling Fossen har vært det norske kulturoffentlighetens urbane skautroll i over ti år. Fossen er skribent, journalist, debattleder og politisk yrkeskverulant. Han er en av navnene bak Oslo ByAksjon som stiller liste ved høstens lokalvalg. I kveldens "Store Studio nachspiel" forteller Fossen om aversjoner, visjoner og viktigheten av å diskutere politikk på bar.

Kveldens band utmerker seg også for sin påståelighet og selvsikre fremtoning. Mariann Thomassen i Surferosa har på kort tid gjort seg bemerket med sin vitale åttitallsnostalgiske synthpop og noen uforglemmelige sceneantrekk i neonfarger.

Om programmet
I "Store Studio nachspiel" blir det dybdeintervjuer og ekstranummer med de beste gjestene fra forrige sesong. Programleder Anne Lindmo og popreporter Per Sundnes samler favorittgjester og yndlingsartister rundt studiobordet til muntert sludder og intens samtale.

Blant høydepunktene utover sommeren er møtene med Kim Bodnia, Jan Kjærstad, Bertine Zetlitz, The Cardigans, Kjetil Rolness, Aksel Hennie og Vibeke Saugestad.

NRK Kultur
Egenprodusert talkshow
Programleder: Anne Lindmo
I panelet: Per Sundnes
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78


LENKER
  • Hjemmeside