Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 7. august 2000 kl 23.05 Reklamekongen

Reklamekongen (t)

NRK mandag 7. august kl 23.05
Reklamekongen (7:10)

Gjensynet

Jacks gamle kjæreste, Victoria Sherwood, kommer til Denver på musikalturné. Også hun er separert, og vil gjerne prøve lykken sammen med Jack igjen. Dette liker ikke Dobbs, som for 23 år siden måtte trøste en svært såret Jack da Victoria dro på turné og aldri kom tilbake.

Jack lar seg lokke av den yndige Victoria, men så dukker ektemannen opp for å søke en gjenforening...

På kontoret jobber Jacks flittige stab med en kampanje for et brasiliansk firma som lager skiutstyr. Etter at medarbeiderne har truffet Victoria, er de overbevist om at kampanjen bør være fengende og musikalsk.

Om serien
I denne amerikanske komiserien møter vi Tom Selleck som Jack McLaren, en av reklamebransjens største stjerner, men også en av de mest selvopptatte. Jack lever og ånder for sitt livsmotto: La aldri kunden få inntrykk av at du er et vanlig menneske. Men han får stadig større problemer med å etterleve dette mottoet. Et feilskjær fører til at reklamebyrået mister en kjempekontrakt og Jack og hans team mister jobben.

Men Jack McLaren vet råd. Han leier en forfallen lagerbygning og starter sitt eget firma, McLaren & Associates, og hyrer sine tidligere kolleger. Det lojale teamet rundt ham består
av den dyktige og humørsyke kreative leder Carl \"Dobbs\" Dobson, den smiskende tekstforfatteren Bruno Verma, Jacks sexy assistent Beverly Andolini og teamets regnskapsfører Erica Hewitt.

Jacks 18 år gamle datter Alex (Hedy Burress) spiller også en viktig rolle i serien. Hans kone Claire (Joanna Kerns) - som har forlangt skilsmisse - dukker dessuten opp med ujevne mellomrom.

NRK2 mandag kl 23.05

Amerikansk komiserie
Originaltittel: The Closer
Manus: Tad Quill
Regi: Andrew D. Weyman
I rollene: Tom Selleck, Edward Asner, David Krumholtz, Penelope Ann Miller, Suzy Nakamura, Hedy Burress, Joanna Kerns m.fl.
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18.