Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 31. august 2007 kl 23.15 Hotell Babylon

Falmet stjerneglans

Rebecca (Tamzin Outhwaite) må kjempe for Hotell Babylons renommé med nebb og klør. (Foto: BBC Worldwide)
Rebecca (Tamzin Outhwaite) må kjempe for Hotell Babylons renommé med nebb og klør. (Foto: BBC Worldwide)
Babylon, det fasjonable London-hotellet med fem blanke stjerner i logoen, må kjempe for å beholde glansen.

Da nestsjef Charlie avslørte den utro tjeneren Derek, sparket hotellsjef Rebecca ham prompte. I tillegg viser det seg at en av hotellets gjester har fått mindre enn god behandling under oppholdet på Babylon. Og ikke bare det, gjesten er hotellinspektør og framsetter en grusom trussel.

Temperaturen stiger ytterligere da sjefen for hotellkjedens Europa-divisjon, direktør Adrian McBride, dukker opp. Rebecca vet at han ikke besøker Babylon bare for moro skyld.

På samme tid huser Babylon stjernevitnet i en rettssak mot en av Londons forbryterbander, noe som får dørvakten Tony til å frykte for sikkerheten. Og Charlie må påta seg det lite misunnelsesverdige oppdraget å passe på vitnet.

Det ligger i luften at noe kommer til å skje, og en vakker dag smeller det…

Mer om serien
Vi stiger inn et av Londons fasjonable hoteller i dramaserien "Hotell Babylon". Det har fem blanke stjerner i logoen, gjestene er mer falmet. I en forførende og sexy hotellverden skapes drama og intriger – eller løses opp – for den rette slant penger. Dette er en verden av vellevnet og overflod der du kan være den du har lyst til, for en
natt eller flere.

Tamzin Outhwaite (kjent fra rollen som Melanie i "Østkantfolk") spiller hotellsjef Rebecca Mitchell. Hun har Max Beesley ved sin side som nestsjef Charlie, Emma Pierson i rollen som Anna i resepsjonen og Dexter Fletcher som dørvakten Tony.

I tillegg kommer pikkoloen, portieren, værelsespiken og garderobieren. Alle med en framstikkende hånd, for her kan det meste ordnes for penger.

Glamour, glatte fjes, glitrende krystallkroner – "Hotel Babylon" er et dypdykk inn i en frenetisk, non-stop-verden. Fra den diskrete nattportieren til den utsvevende bartenderen, her har alle sin historie.

Serien bygger på forfatteren Imogen Edwards-Jones bestseller-roman med samme tittel.

Britisk dramaserie (2006)
Originaltittel: Hotel Babylon, serie 1
Produsert av: BBC Worldwide
I rollene: Tamzin Outhwaite (Rebecca Mitchell), Emma Pierson (Anna Thornton-Wilton), Dexter Fletcher (Tony Casemore), Max Beesley (Charlie Edwards) og Natalie Mendoza (Jackie Clunes)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900, info@nrk.no


LENKER
  • Les mer