Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 3. oktober 2002 kl 19.25 Folk i farta

Popstjernen fra Hønefoss

Det er klart for nok en reprise på et av Alex Roséns møter med nordmenn i utlandet fra i fjor, og i kveld er turen kommet til Hønefoss-jenta, Michele Waagaard, popstjernen med base i Bangkok

Michele flyttet til Thailand som 17-åring for å gå på skole. Men så ble hun plukket ut til å være med i jentegruppa JAMP, Thailands svar på Spice Girls. Gruppa har solgt flere millioner plater, og Michele har mottatt flere utmerkelser fra kongehuset, den største æren en artist kan oppnå i landet.

Michele thailandske mor giftet seg med oljeingeniøren Torkil Waagaard, og paret bosatte seg i Hønefoss. Michele har en eldre bror, Gabril (27), en ettertraktet modell i Thailand. Michele har også vært modell, og hun prydet forsider over hele landet.

Alex møter Michele i Bangkok sammen med thailandske popstjerner og andre celebriteter. En nokså annen verden enn Hønefoss, og akkurat passe for Alex!

Om Folk i farta
Alex Rosén har dratt undt i verden for å treffe nordmenn som har gjort seg bemerket i utlandet. Han har laget ni programmer, som alle tar form av en slags roadmovie. Hvert program er også et svært annerledes møte med mennesker som har levd et annerledes liv enn de aller, aller fleste av oss.


NRK Underholdningsavdelingen
Programleder: Alex Rosén
Prosjektleder: Charlo Halvorsen
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956,