Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 13. november 2008 kl 22.15 Elskerinner

Skygge fra fortida

Elskerinner: Trudi får tause telefoner. Hvem er det som plager henne? (Foto: BBC Worldwide)
Elskerinner: Trudi får tause telefoner. Hvem er det som plager henne? (Foto: BBC Worldwide)
Trudi mistet mannen sin i terroraksjonen 11. september. Siden har hun ikke truffet noen menn, inntil Richard dukket opp. Samtidig har hun begynt å få tause telefonoppringninger. Hvem er det som ønsker å gjøre Trudi oppmerksom på sin eksistens?

Trudi har fått følelser for den skilte deltidspappaen Richard. Men er hun klar for kjærligheten? Og hvem er det som ringer henne uten å si ett ord? Er det fortiden som prøver å innhente henne?

Jessica er bryllupsarrangør for det lesbiske paret Alex og Lisa. Jessica la Alex først for hat, men siden har det oppstått spenninger av et annet slag mellom arrangør og vordende brud. Hvor langt strekker de det?

Om serien
Tilsynelatende deler de fire bestevenninnene alt om livene sine. Men i virkeligheten har de alle hemmeligheter for hverandre. Elskerinner er en dramaserie om sinne, lidenskap, begjær, tap, skyld – og hemmeligheter.

Du treffer noen, blir forelsket, det kjennes riktig – men så er han gift. Og før du aner ordet av det er du en manns elskerinne.

I serien Elskerinner følger vi fire kvinnene Katie, Trudie, Jessica og Siobhan. De møttes i studietiden og er nå i 30-årene. Deres liv har siden den gang tatt ulike retninger. Til tross for dette er de nære venninner.

Katie er lege og prøver å komme over tapet av en pasient som hun hadde et forhold til og som nå er død. Trudie mistet mannen sin 11. september og har aldri akseptert at han er borte. Jessica lever et mer tøylesløst liv, noe som gir venninnene mye å sladre om og le av. Den fjerde kvinnen i gjengen, Siobhan, er tilsynelatende lykkelig gift. Men verken romantikken eller sexlivet er som det var, i alle fall ikke ifølge Siobhan.

Programmet er sendt tidligere.

Britisk dramaserie (2008)
Originaltittel: Mistresses
Produsert av: BBC Worldwide
Med Sarah Parish (Katie), Sharon Small (Trudie), Shelly Conn (Jessica) og Orla Brady (Siobhan).
Kontaktperson:Hans T. Wiig , tlf 23 04 96 23
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900