Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 4. mars 2005 kl 16.03 VG-lista Topp 20

På fest med VG-lista

Nicholas E. Carlie feirer Topp 20s tiårsjubileum i dagens sending. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Nicholas E. Carlie feirer Topp 20s tiårsjubileum i dagens sending. (Foto: Ole Kaland, NRK)
VG-lista Topp 20 fyller ti år. I dag feirer programmet seg selv med heidundrende festivitas. Programleder Nicholas er klar til fest.

I løpet av ti år har Topp 20 hatt fem programledere og mange gode medhjelpere.

Programlederen
Dagens programleder, Nicholas Emmanuel Carlie, ble ansatt i samråd med seerne i Norges første interaktive programlederjakt. Og han har bevist at de valgte riktig mann.

Nicholas fikk overlevert stafettpinnen av Vegard Thomas Olsen som da hadde vært vert for fredagsshowet i fire år. Før Vegard var det H. C. Andersen, Sylvani Bricen og Anne Karine Dybdahl Aarlid.

Med et direktesendt show på to timer hver uke, i begge NRKs tv-kanaler, store utendørs show på Rådhusplassen og Spikersuppa i Oslo samt spesialsendinger rundt innsamlingsaksjonen, er TOPP20 det største artist-programmet på norsk tv.

Det er alltid spennende gjester seerne får møte i hvert program. Travis, Mel C, Sugababes, Tom Jones, Espen Lind, Blue, A1, Hanson, Kurt Nilsen, Ronan Keating, Lene Marlin, Anastacia, Black Diamond Brigade, Faithless, Daniel Bedingfield, Three Doors Down er bare noen få av dem.

Nyskapende
VG-Lista Topp 20 har vært nyskapende på interaktivitet blant annet ved å sende programmet med egen chatvert i to kanaler samtidig.

Alle prosjekter som programmet har satt i gang, er blitt svært positivt mottatt hos seerne. Som for eksempel hvem som skulle overta programlederrollen etter Vegard, og ikke minst programserien Eksperimentet. Her testet Topp 20 om seerne kunne skape en popstjerne. Det gikk så bra at Eksperimentets deltaker som var red.ass i Topp 20, ble headhuntet av en konkurrerende TV-kanal.


Egenprodusert musikkprogram fra NRK Ung
Programleder: Nicholas E. Carlie
Prosjektleder: Nicolai Sørensen, tlf 23 04 96 38,
Pressekontakt: Sabine Skarstad, 23 04 99 18/90 18 36 10,


LENKER
  • Les mer