Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 13. oktober 2007 kl 21.25 Med hjartet på rette staden

Sjelden alene

Konstabel Rob Walker (Jonathan Kerrigan, bakerst) havner i basketak ute på heden – i
Konstabel Rob Walker (Jonathan Kerrigan, bakerst) havner i basketak ute på heden – i "Med hjartet på rette staden". (Foto: Granada International)
Ulykker kommer sjelden alene. Younger og Ventress blir truet med avsagd hagle, to fotgjengere og en hund blir påkjørt, noen stjeler et helikopter på den lokale flyplassen,Bellamy får en ubehagelig overaskelse og Walker må kjempe for livet. Alt skjer i det ellers så idylliske Aidensfield i løpet av bare et par dager.

En grytidlig morgen på politistasjonen står Ventress og Younger plutselig ansikt til ansikt med en forkledt mann som truer dem med en avsagd hagle. De må låse opp døra til cella der Richard Napier sitter innesperret. Mennene forsvinner i en svart Ford Zephyr.

Walker legger seg på hjul etter den svarte bilen. Overfallsmannen bak rattet klarer ikke å holde kontrollen, sneier inn på fortauet og tar med seg en voksen mann og en ungdom med en hund.

Debbies avskjed
Hjemme hos Bellamy erklærer Debbie at hennes eks-mann er kommet tilbake fra Sør-Afrika. Neste dag har hun pakket og reist av gårde med ham.

Richar Napier, den tidligere helikopterføreren som har mistet flysertifikatet, dukker opp på flyplassen sammen med sine kumpaner. En av dem er Terry Dene, en mann med tilknytning til Marriott-banden som herjer i London. De stjeler et helikopter.

Ute på heden
Et sted på landeveien ute på heden dukker en fangetransport opp. Det er den beryktede bandelederen Marriott som blir fraktet til London der saken mot ham skal opp til doms. Bak fangetransporten dukker en svart Ford Zephyr opp, imot kommer helikopteret i lav høyde og sprerrer veien.

Walker og Bellamy nærmer seg også i stor hastighet med hver sine kjøretøy…

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette
dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2005)
Originaltittel: Heartbeat (serie 15)
Kveldens episode:
Accidents Happen
Produsert av: Granada International
Med bl.a. William Simons (Alf Ventress), Peter Benson (Bernard "Bernie" Scripps), Sophie Ward (Helen Trent), John Duttine (George Miller), Derek Fowlds (Oscar Blaketon), David Lonsdale (David Stockwell), Tricia Penrose (Gina Ward), Jonathan Kerrigan (Rob Walker), Mark Jordon (Phil Bellamy), Gwen Taylor (Peggy Armstrong)
Kontaktperson: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail:info@nrk.no
LENKER
  • Mer om serien