Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 9. juli 2003 kl 22.15 Hotellet

Mannfolktrøbbel

Adam (Martin Hestbæk) er dypt rystet. (Foto: Ole Kragh-Jacobsen/DR TV2)
Adam (Martin Hestbæk) er dypt rystet. (Foto: Ole Kragh-Jacobsen/DR TV2)
Servitøren Anettes eksmann har dukket opp igjen, og forsøker, til hennes store irritasjon, å gjøre seg til venns med barna. Adam er sjokkert etter å ha hatt besøk av doktor Lund som undersøkte hans far kort tid før selvmordet.

Julie er bekymret for en kvinnelig gjest. Hun er overbevist om at kvinnens ektemann slår henne.

Nikolaj og Aminah har tatt en pause i forholdet, men til tross for dette lykkes det Nikolaj å overtale den vakre stuepiken til å spise en bedre middag med ham. Kvelden forløper imidlertid helt annerledes enn det Nikolaj hadde tenkt seg.

Om serien
"Hotellet" har hatt stor suksess i Danmark, og nå får også NRKs seere gleden av denne danske dramaserien som foregår på Hotel Faber, et eksklusivt hotell i en større dansk provinsby.

Vi møter hotellets eiere, Alice og Erik Faber (Erik begår selvmord i den første episoden), deres tre voksne barn, Adam, Julie og Nikolaj og de ansatte: resepsjonistene Maria og Louise, kjøkkensjefen Lasse, kokken Jimmy, servitøren Anette, stuepiken Aminah og vaktmesteren John. Hvert avsnitt er historier om hotellets folk, gjester eller andre med forbindelse til hotellet.

Hotel Faber, som har vært i familiens eie gjennom generasjoner, er bygget på ruinene etter et gammelt kloster. Det er et mystisk hotell som reagerer på forskjellig vis hvis noen truer det eller familien Faber.

Medvirkende:
Alice Faber: Kirsten Olesen
Erik Faber: Peter Schrøder
Adam Faber: Martin Hestbæk
Julie Faber: Trine Appel
Nikolaj Faber: Paw Henriksen
Maria Faber: Anne-Grethe Bjarup Riis
Ellers medvirker: Bjarne Henriksen, Baard Owe, Sarah Boberg, Søren Byder, Lene Marie Christensen, Jamile Massalkhi Rudolf og Claus Bue

Dansk dramaserie
Regi: Morten Arnfred og Morten Giese
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83