Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 29. april 2005 kl 19.55 Live fra New York - Elton John

En hyllest til Elton John

Elton John opptrer i kveldens program på Radio City Music Hall i New York.
Elton John opptrer i kveldens program på Radio City Music Hall i New York.
Han er slått til sir av dronning Elizabeth, han har vunnet priser i hopetall og er en legendarisk hit-lager og popartist. Elton John tilbyr i kveld sine aller største hits, fremført fra Radio City Music Hall i New York.

Det er ikke mange andre artister som kan skryte av at de har holdt koken på hitlistene i flere tiår, men Elton John kan. Han er pianomannen med silkestemmen som virkelig har evnen til å forføre publikum, og han er en briljant entertainer.

I kveldens livekonsert får vi se Elton John akkompagnert av ikke mindre enn to symfoniorkestre og et kor foran et fullsatt Radio City Music Hall. Både orkestrene og koret har studentmedlemmer fra velrenommerte Royal Academy of Music i London og Julliard School i NY. Selv har Elton John studert på The Royal Academy i London. Han mener at hans utdannelse der har en stor del av æren for hans suksess som artist.

Med et arsenal av gode hits blir det selvfølgelig ikke plass til alle i kveldens konsert, men her er noe av det han presenterer: Your Song, Dont Let the Sun Go down on Me, Believe, Philadelphia Freedom, Sorry Seems to Be the Hardest Word, Tiny Dancer og Border Song.

Innkjøpt underholdning
Produsert av : BRAVO Television Network
Prosjektleder NRK: Niels Bierge
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,