Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 8. juni 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Alt på en dag

Politikvinnen Yokas (Molly Price) og datteren Emily (Bonnie Dennison) i
Politikvinnen Yokas (Molly Price) og datteren Emily (Bonnie Dennison) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Yokas vil ha datteren til å gå i terapi for avvenning fra rusmidler, Carlos havner i trøbbel med sine overordnede, Doherty redder en baby ut av et bilvrak, og Sully og Davis oppsøker barnets mor.

Yokas overtaler sin gjenstridige tenåringsdatter til å oppsøke et rådgivningskontor for stoffmisbrukere. Hun gjør store øyne da datteren kommer tilbake.

Carlos blir holdt i ørene av sine overordnede som kutter ned på arbeidsområdet hans. Men den erfarne ambulansesjåføren Doc velger å ta Carlos inn i varmen og lar ham være med på utrykninger.

Dopet baby
Brannmannen Doherty leder et team som redder en baby ut av et bilvrak, og politimennene Sully og Davis oppsporer babyens mor. Hun er ikke ved sine fulle fem og nekter dem å behandle barnet etter at det har fått i seg en overdose.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Faith Yokas og Maurice "Bosco" Boscorelli brukte å være partnere på jobb. Nå er de to politifolkene inne i en vanskelig periode, og årsaken er politikvinnen Maritza Cruz.
Boscos måte å håndheve loven på kolliderer også med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.


Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch, sesong 4, i kveld: "Letting Go"
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

Bilde
Politikvinnen Yokas (Molly Price) og datteren Emily (Bonnie Dennison) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)


LENKER
  • NBSs nettsider 
  • Diverse