Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 4. november 2003 kl 19.55 Forandring fryder

Forandring fryder på Frogner

Interiørkonsulent Bengt Simonsen og programleder Hilde Hummelvoll er rustet til tennene når oppussingen tar til (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Interiørkonsulent Bengt Simonsen og programleder Hilde Hummelvoll er rustet til tennene når oppussingen tar til (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Et kjøkken og en stue skal pusses opp i en bygård på Frogner i Oslo. Stig Edvardsen og Siri Meltvedt er eiere av kjøkkenet, og Andreas Wangestad og Thomas Jepsen er eiere av stuen. Interiørkonsulentene Mads Moe og Bengt Simonsen tar utfordringen på strak arm.

Stig Edvardsen er journalist, og samboeren Siri Meltvedt driver i klesbransjen. De er begge i tjueårene, og ser fram til å få et "nytt" kjøkken.

Andreas Wangestad og Thomas Jepsen er studenter, og bor i en gammel leilighet. Stuen de ønsker å fornye bærer preg av de tidligere eierne som var i 70-årene.

Her er det duket for store forandringer, det er helt sikkert!

Om serien
Hilde Hummelvoll tar seerne med hjem til helt vanlige mennesker med et felles ønske: Å pusse opp eller forandre et rom.

Oppussingen vi får ta del i gjennom seks programmer gjøres av naboen, som sammen med snekkeren og altmuligmannen Otto Robsahm og interiørkonsulentene Annett Sturk, Mads Moe, Alexandre Villefrance og Bengt Simonsen finner ut av og bestemmer hvordan tingene skal se ut.

I løpet av 48 timer skal det males, snekres, pyntes og lakkes, før eieren får se det endelige resultatet.

Egenprodusert underholdning
Programleder: Hilde Hummelvoll
Prosjektleder: Wenche Solum
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83LENKER
  • Forandring fryder