Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 23. mars 2000 kl 21.00 På banen

På banen (t)

NRK2 torsdag 23. mars kl 21.00
På banen (12:13)

Shazza har bestemt seg

Luke venter tålmodig på at Shazza skal ta sin avgjørelse på om det blir giftermål eller ikke, og i dagens avsnitt av \" På banen\" får vi endelig vite hennes svar. Hun har bestemt, men har annet å tenke på etter at hun mistet bussjåfør-jobben sin i forrige episode. For en gangs skyld ser lykken ut til å stå henne bi når sjefen innkaller henne til et møte på busstasjonen.

Gabby er tilbake i Castlefield, og mellom henne og Angie hersker endelig lykken og forelskelsen. Verre er det for John og Rita. John er urokkelig når det gjelder å reparere forholdet til Rita. Hun fortviler, men skjønner at hun bare har seg selv å takke.
Heller ikke forholdet til Rick og Diane svever i skyene. De prøver å få barn, og Diane har overtalt Rick til å teste seg for om det er noe galt med han ettersom hennes tester bare er positive.
Mellom Theresa og Eddie går det imidlertid mye bedre, selv om huset deres fortsatt er under reperasjon. Eddie stortrives som underholder i barneselskap, og jobbtilbudene strømmer på.

NRK2 torsdag kl 21.00

En britisk produksjon
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling, Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18