Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 15. august 2003 kl 19.55 Gjensyn med kongelig gjestebud

Stjernespekket show

Kylie Minogue
Kylie Minogue
"Kongelig gjestebud" er den største veldedighetsforestillingen i London hvert år, med den britiske kongefamilien til stede. I år var det prins Charles som representerte familien. Alle de største stjernene stiller opp gratis, og i programmet i kveld møter vi blant andre Shania Twain, Enrique Iglesias og Kylie Minogue.

I år var showet lagt til Hammersmith Apollo, for øvrig samme sted hvor Jamie Oliver trakk fulle hus i en uke med sine matshow. I denne første delen av "Kongelig gjestebud" får vi blant annet møte Shania Twain, Kylie Minogue og smørsangeren Enrique Iglesias. Vi får se utdrag fra musikalen "Our House", basert på popgruppen Madness’ musikk og vi får høre en duett med jazzsangeren Diana Krall og Nathalie Cole. I tillegg blir det humor signert buktaleren Paul Zerdin og den tørrvittige komikeren Jim Carr.

I den andre delen, som kommer senere i høst, får vi blant annet se Anastacia, Garreth Gates, klipp fra musikalen "Bombay Dreams" og et forrykende Elvis-potpurri med blant andre Ronan Keating.

Kommentarene er ved Andreas Diesen.

Britisk produksjon
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83