Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 30. august 2007 kl 23.15 Intermission

Mennesker i drift

Colin Farrell som småkjeltringen Lehiff (Foto: Buena Vista Int.)
Colin Farrell som småkjeltringen Lehiff (Foto: Buena Vista Int.)
Et brudd mellom to elskende setter i gang en serie begivenheter som påvirker alle rundt dem. Det hele er en misforståelse, og resultatene blir skjebnesvangre.

John slår opp med kjæresten Deirdre for å teste hennes kjærlighet. Hun på sin side begynner å gå ut med den eldre og mer konvensjonelle bankmannen Sam

Lehiff, Johns kamerat, er en småkjeltring som er på flukt fra Jerry. Jerry er en oppblåst detektiv som om mulig er blitt enda mer selvopptatt etter at tv-kameraer begynte å følge hvert skritt han tar.

Lehiff har svaret på både sine egne og Johns problemer. Han foreslår å rane banken til Sam, og John er mer enn ivrig. Denne planen får store konsekvenser for alle i deres nærmeste omgivelser.

Om filmen
"Intermission" ble vist på Galway filmfestival hvor den fikk publikumsprisen. Det sikret visning både på Edinburgh-, Telluride- og Toronto-festivalen.

Filmen er sendt tidligere.

Irsk drama (2003)
Originaltittel: "Intermission"
Med Colin Farrell (Lehiff), Kelly MacDonald (Deirdre), Colm Meaney (Detektiv Jerry Lynch), Cillian Murphy (John), Michael McElhatton (Sam) og Shirley Henderson (Sally)
Regi: John Crowley
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78