Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 20. oktober 2010 kl 20.00 Partydronninger - Australia

Full fart blant partydronningene


Det er andre uken på Hereford Hall, og etter ufin oppførsel har en av partydronningene blitt utvist. Lærerne er nå ennå mer innstilt på å få banket litt moral, disiplin og manerer inn i de gjenværende villkattene.

Under frokosten finner jentene en invitasjon til Trumpet Motor Rally, men ikke alle jentene vil få lov til å delta, og de må nå konkurrere om å få være med på moroa. De som ikke får bli med blir sendt på kjøkkenet for å forberede lunsjen til de andre.

Om serien:
Et nytt kull med ansvarsløse, vulgære, alkoholiserte og høylydte unge piker inntar etiketteskolen Hereford Hall. Kerryn (24), Kelly (21), Jessica (19), Kaila (18), Letisha (21), Samantha (23), Shari (20) og Donnelle (23) reiser til England for å lære hvordan de skal oppføre seg som en veloppdragne piker.

Rektor Gill Harbord styrer klasserommene med beinhard disiplin og et hjerte av gull. Viserektor Rosemary Shrager leder an i kjøkkenet, og hver dag forbereder hun seg på det verste mens hun stille håper på det beste. Liz Brewer er skolens etikette- og oppførselsekspert, og skal lære Australias ville festjenter gode manerer, en oppgave som kan virke ganske umulig.

Hver uke sendes en av festløvene hjem, etter grundig vurdering av skolens tre lærere. Til slutt kåres en vinner, som er den av jentene som har gjennomgått størst forandring til det bedre.

Britisk dokumentarserie fra 2009
Originaltittel: Ladette to Lady Australia Serie 2
Produsert av: RDF
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl 92 40 38 73
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
Publikumssevice