Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 18. januar 2006 kl 20.05 Clara Sheller

Drømmeprinsen unnsluppet

Dameblad-journalisten Clara Sheller (Mélanie Doutey i midten) og hennes sjefredaktør Betrand (Frédéric Diefenthal). (Foto: France Television Distribution)
Dameblad-journalisten Clara Sheller (Mélanie Doutey i midten) og hennes sjefredaktør Betrand (Frédéric Diefenthal). (Foto: France Television Distribution)
Vi følger journalisten Clara og hennes homofile kollega JP videre i jakten på mannen i deres liv.

Jakten på drømmeprinsen går trått for Clara. Visst hadde hun et godt øye til fotografen på jobben, men det viste seg å være enda et av hennes feiltrinn. Og i lengden ville det være et selvbedrag om hun skulle fortsette å leke kos med JP. Det får være nok at de begge jobber i damebladet L’Hebdo (han på regnskapssiden) og deler leilighet.

Sjonglørens inntogmarsj
I ukens episode av "Clara Sheller" finner vi de to på jakt etter drømmeprinsen igjen. For Clara går det aldeles galt da hun involverer seg med sjefsredaktøren.

Og JP plukker opp en gateartist, en sjonglør som flytter inn hos Clara og ham. Snart har han knust det meste av innholdet i koppeskap og skjenk.

Mer om serien
Den franske dramaserien "Clara Sheller" utforsker nye konstellasjoner i det evige spillet om kjærligheten.

Journalisten Clara og JP lever som et slags "samboere", men har ulik seksuell legning: Hun er hetero og han homo. Det lar seg forene på et vis, for de to er bestevenner. Clara forteller kort om seg selv:

"Jeg er Clara Sheller, har nylig fylt 30 år og arbeider som journalist i Paris for damebladet L’Hebdo. JP og jeg deler samme leilighet, og hva mer er: Vi deler også de samme fornøyelsene og smertene. Men mest deler vi ønsket om å finne en virkelig sjelevenn. Som to linedansere, høyt der oppe på den stramme bardun, sjonglerer vi med romantikken i våre liv. Jeg forelsker meg. JP også. Noen ganger gjør vi det samtidig. Og noen ganger – i den samme personen. I vårt kjærlighetsliv blir vi også emosjonelt splittet, som gjør at vi havner i de mest innviklede situasjoner. Men trass i alt – JP og jeg drives av et eviggyldig ønske om å finne vårt livs kjærlighet!"

Serien er i seks episoder.

Fransk dramaserie på seks episoder (2005)
Originaltittel: Clara Sheller
Episodetittel: Intuition féminine
Produsent: France Television Distribution
I rollene: Frédéric Diefenthal
Pressekontakt Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer: