Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 18. oktober 2003 kl 21.40 Med hjartet på rette staden

Ærlig arbeid i Aidensfield

Vernon og David tar jobb på en bondegård
Vernon og David tar jobb på en bondegård "Med hjartet på rette staden". (Foto: Yorkshire TV)
Vernon og David må for en gangs skyld finne seg ærlig arbeid, men arbeidsgiveren viser seg å ha sine egne svin på skogen.

Vernon og David kamperer sammen i huset som står igjen etter Greengrass. Men nå møter de veggen. Vernon oppdager at David overhodet ikke betaler regninger.

Utsiktene til å bli uten strøm og vann tvinger de to til å ta seg arbeid på en bondegård. Men det viser seg at bonden har lignende problemer.

Voldtekt på hotellet
Advokat Jackie forsvarer den unge forretningsmannen Adrian Miller som er tiltalt for overfall og voldtekt mot en ung dame på et konferansehotell. Han bedyrer sin uskyld. Men Jackie finner ut at han har holdt viktige fakta i saken skjult.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjonen på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an; i forrige sesong hadde "Med hjartet på rette staden" på det meste drøyt en million seere.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat (serie 10)
I rollene: Med bl.a. Fiona Dolman, Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57