Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 11. februar 1999 kl 23.25 Kodenavn Bugs

Kodenavn Bugs (t)

NRK1 torsdag 11. februar kl 23.25
Kodenavn Bugs

Ros blir arrestert
I kveldens episode av spenningsserien \"Kodenavn Bugs\" blir Ros arrestert av en annen avdeling innen de hemmelige tjenester. Hun blir beskyldt for å ha hjulpet en kriminell med å stjele våpen fra et militært lager.
Ros blir forhørt og plassert i enecelle, og leiligheten hennes blir endevendt. Beckett og Jan forsøker forgjeves å få sine kolleger i sikkerhetstjenesten til å løslate henne.
Beckett tror at nøkkelen til problemet er en diskett som var i Ros\' besittelse da hun ble arrestert. Nå håper de at disketten skal inneholde bevis på hvem den egentlige forræderen er.

Om serien
\"Kodenavn Bugs\" er en britisk spenningsserie som har hatt stor suksess på BBC. Serien har hatt like store seertall som \"Østkantfolk\" og lottotrekningen i Storbritannia.
Her følger vi tre detektiver som hamler opp med alt fra terrorisme til internasjonal kriminalitet ved hjelp av avansert teknologi og utradisjonelle metoder. Hovedpersonene har hver sine spesialiteter: Ed er helikopterpilot, klatrer og kampsportutøver, Ros er dataekspert og Beckett detonerer bomber og trenger gjennom forsvarssystemer.
Den mest kjente av hovedrolleinnehaverne er Craig McLachlan som spiller Ed. Han har spilt i \"Naboer\" og også hatt flere platesuksesser, blant annet hiten \"Mona\". Jaye Griffiths, som spiller Ros, er kjent fra NRK-seriene \"Mellom frontene\", \"Bydels-Buddha\", \"Maigret\" og \"Hjertets makt\". Jesse Birdsall fikk sitt gjennombrudd som skuespiller i rollen som Beckett.
De to nye skikkelsene i serien, Jan og Alex, blir spilt av henholdsvis Jan Harvey og Paula Hunt.
NRK 1 torsdag kl 23.25

Britisk spenningsserie
Produksjon: Carnival Films for BBC
Originaltittel: Bugs (season 3)
I rollene: Craig McLachlan, Jesse Birdsall, Jaye Griffiths
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51