Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 29. januar 2003 kl 19.55 Mia

Letter hjertet sitt

Mia får en venn for livet i kveldens episode av komiserien
Mia får en venn for livet i kveldens episode av komiserien "Mia". (NRK-foto: Ole Kaland)
Mia er gjest i et talkshow og benytter anledningen til å prate litt om hvor viktig det er at man snakker ut med hverandre. Mamma ser på datteren på tv og får en idé.

Den frittalende og freske entertaineren Mia syns det er viktig å poengtere at folk bør snakke ut med hverandre og ikke holde ting inne i seg.

Mias mamma, som sitter hjemme i stua og ser på, bestemmer seg for å dra til datteren og snakke ut om barndommen hennes. Mia har nemlig alltid savnet et kjæledyr, og nå skal vi se at hun ender opp med både hund og katt!

Om serien
Komiserien ”Mia” handler om artisten og privatmennesket Mia. Artisten er kynisk og selvsikker. Den private Mia er medfølende og snill, men frykter å ende opp alene – ikke vakker og ikke anerkjent. For Mia er 40 år og har begynt å telle rynker!

Mias særpreg som artist er blandingen av musikalske nummer og høyst personlige monologer. Og publikum elsker det. Problemene oppstår når hun bruker sine nærmeste hemningsløst og vrir historiene slik det passer henne best.

I tillegg til kollegene på teateret har hun kontakt med sin eksmann. Hun har også en mor som til stadighet dukker opp for å hjelpe Mia til et bedre og mindre selvopptatt liv.

I rollen som Mia møter vi Mia Gundersen Lelienhof.

Egenprodusert komiserie
NRK Drama
Regi: Terje Strømdahl
Manus: Jesper Halle
Prosjektleder: Bitte Monn-Iversen
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364