Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

Terje Rangnes og Sigmund Falch

Terje Rangnes og Sigmund Falch er ansvarlig for idé, manus og regi.(Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Terje Rangnes og Sigmund Falch er ansvarlig for idé, manus og regi.(Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Terje Rangnes og Sigmund Falch har vært sammen om arbeidet og produksjonen «Fremtiden kommer bakfra» fra begynnelse til slutt: Fra idé, manusutvikling og regi, til egne roller i tv-serien.


TERJE RANGNES

Regissør og manusforfatter Terje Rangnes har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale priser for sitt regi- og manusarbeid. I 2005 vant han prisen for «Beste Nordiske Kortfilm» for kortfilmen «Panther Martin». I 2004 vant han fem internasjonale priser for kortfilmen "Redd barna" (Folk flest bor i Kina, "Frp"). Rangnes stod også bak den prisbelønte serien «Fjortis» og humorserien «Egil og Barbara».

SIGMUND FALCH

Tekstforfatter Sigmund Falch har ved siden av manus jobbet med idéer, konsept og regi på en rekke prosjekter. Han har blant annet stått for innslag i «Reiseradioen», «Hallo i uken», barneserien «UHU», og en rekke andre humorserier på TV, radio og i reklame. Han er fast medlem av humor- og skrivegruppa «De Gyngende Seismologer», og har også skrevet flere bøker. Sigmund Falch har mottatt alt fra Gullblyant til Gullrute og Spellemannspriser for prosjektene sine.