Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 8. februar 1999 kl 20.00 Leo og Isabel

Leo og Isabel (t)

NRK2 mandag 8. februar kl 20.00
Leo og Isabel (6:17)

Fedrene vet best
Leo blir satt på en liten prøve i kveldens episode. David, Isabels far, trenger akutt håndverkerhjelp, og Leo lover å hjelpe til.
David får problemer når en maler han har engasjert til å male lokalene i Epicenter Magazine plutselig slutter. Isabel selger inn Leo som den rette person til å ordne opp. David er desperat og tar en prat med Leo, som er villig til å ta på seg oppdraget til tross for mangel på folk og en stram deadline. Leo finner to karer som kan male, kjøper sparkel og maling og setter karene i sving. Men David føler seg ikke helt trygg på at Leo kan takle utfordringen. Samtidig havner Leos lillebror på sykehus og han trenger støtte fra storebroren sin. Hvordan skal Leo klare både jobben og familien?
Barry, Leos far, forteller at han er blitt tilbudt en meget godt betalt jobb i Dayton, Ohio. Men vil yngstesønnen Jake flytte med? Er det riktig av ham å forlate familien selv om han vil tjene mer penger? Leo er ikke begeistret for farens flytteplaner.

Om serien
\"Leo og Isabel\", som har originaltittelen \"Relativity\", er en først og fremst en romantisk serie. \"Love is on the air\", sa produsentene selv da de lanserte serien. Det var på tide med en TV-serie hvor romantikk, kjærlighet og familiebånd sto i høysetet. \"Leo og Isabel\" er en realistisk serie om moderne, komplekse kjærlighetsforhold. Kimberly Williams, som spiller Isabel, ble først kjent fra filmen \"Father of the Bride\" og \"Father of the Bride II\" hvor hun spilte mot Steve Martin og Diane Keaton. Så returnerte hun til skolebenken, og dukket opp igjen i Hollywood etter endt utdannelse. David Conrad spiller Leo og er egentlig teaterskuespiller. Han har også spilt i flere filmer, blant andre \"Snow White in the Black Forest\" mot Sigourney Weaver og Sam Neill og i filmen \"Under Heat\".

I rollene:
Isabel Lukens- Kimberly Williams
Leo Roth- David Conrad
Everettt Moreland- Randall Batinkoff
David Lukens- Cliff De Young
Eve Lukens- Mary Ellen Trainor
Doug Kroll- Adam Goldberg
Jennifer Lukens- Poppy Montgomery
Rhonda Roth- Lisa Edelstein
Hal Roth- Robert Katims
Jake Roth- Devon Gummersall
Barry Roth- Richard Schiff
Karen Lukens Bender- Jane Adams
Internettadresse:
http://www.crl.com/alfredo/friends/relativity/
relativitymain.htm
NRK2 mandag kl. 20.00

Bilder (elektronisk via NTB/Data-TV/Internett
David Lukens (Cliff De Young), Isabels far, trenger hjelp fra Leo i kveldens episode.
Barry Roth (Richard Schiff) får tilbud om jobb i Ohio, men Leo er ikke begeistret for farens flytteplaner.

Amerikansk dramaserie fra 20th Century Fox
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56