Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 31. mars 2006 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

Date med narkotika-langeren

Church (Peter Phelps). (Foto: Beyond)
Church (Peter Phelps). (Foto: Beyond)
Chris avslører en ung dopselger på sin egen alder, men etterspillet blir mer komplisert enn forutsett. Church opplever hvordan han mer og mer blir opptatt av den polske innvandrerkvinnen han leier ut til.

Chris avslører Charlie Sandersons lyssky virksomhet som narkotikalanger, men hans sjarme og utspill overfor henne er ikke uten virkning. Chris har i tankene å verve Charlie som informant, men han setter en meget vanskelig betingelse: Å få en date med Chris.

Kollegene Church og Flynn må til sist manne Chris opp. Da det viser seg at hun ønsker å beskytte Charlie, anklager de henne for å være uprofesjonell i tjenesten.

Anna og Church
Church har i en tid vært husvert for den polske innvandrerkvinnen Anna.

Jo mer hun beklager seg over at myndighetene forsøker å kaste henne ut av landet, jo nærmere føler Church at de to kommer hverandre.

Om serien
Den australske serien "Politiagentene" (Stingers) er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

Vi følger en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Sterke menn og kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv, dypt plantet i det kriminelle miljøet. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne.

Ved starten på seriens 7. sesong er det bare Church og Angie igjen av den opprinnelige gruppen. Deres nye sjef er Luke Harris, og nye politiagenter er Christina (Chris) Dichiera og Leo Flynn.

Australsk kriminalserie (2003)
Originaltittel: Stingers (serie 7), kveldens episode: "The Object of My Affection"
Produsert av : Beyond Simson Le Mesurier
I noen av rollene: Peter Phelps, Kate Kendall, Gary Sweet, Jacinta Stapleton og Daniel Frederiksen
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57 http://


LENKER
  • Les mer 
  • Les mer