Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 7. juni 2001 kl 20.25 Kokkekamp

God mat og kramgoda låter…

Harald Osa og Jenny Jenssen (Foto: Bengt Wilson)
Harald Osa og Jenny Jenssen (Foto: Bengt Wilson)
Denne gangen er det danseband-entusiastene Jenny Jenssen og Audun Tylden som møtes til dyst. Jenny har kokken Harald Osa på sitt lag, mens Audun har alliert seg med kokken Arne Jermstad. I løpet av 20 minutter vil det vise seg hvilket lag som har fått fram de lekreste rettene.

Jenny Jenssen har flere ganger reist Norge rundt som vokalist i bandet ”Septimus”, og for ikke lenge siden var hun programleder i programmet ”Årets dansebandmelodi”, som hun også var i fjor. Men Jenny har flere jern i ilden. Hun driver kurs for Grete Roede, selve slankedronningen her til lands, og som mange vil vite, er fru Roedes motto at slankemat ikke trenger å være kjedelig mat. Dessuten er det lov med noen såkalte ”kosemerker”…

Platedirektør Audun Tylden lever godt av danseband og kramgoda låter. Minst to millioner eksemplarer plater og kassetter er solgt det siste ti-året.

- Dette er en pop-suksess som liksom er litt hemmelig, sier Audun. Hemmelig er også det han har i posen – men forhåpentligvis er det kramgodt!

Om ”Kokkekamp”
Programleder Brita Garden er igjen klar med oppfordringen ”Klar, ferdig, kok!”. Som i forrige runde av det populære matprogrammet ”Kokkekamp” danner to velrenommerte kokker to lag med hver sin gjest. Lagene skal lage tre retter på 20 minutter med gjestens innkjøpte råvarer til en pris for rundt hundrelappen.

Mesterkokkene Harald Osa, Bent Stiansen og Frode Aga er på plass også denne sesongen, og de får følge av to nye kolleger, Arne Jermstad og Odd Ivar Solvold.

Egenprodusert underholdning
Programleder Brita Garden
Prosjektleder Stina Greaker
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83

Bilder
1. Harald Osa og Jenny Jenssen (Foto: Bengt Wilson)
2. Audun Tylden og Arne Jermstad ser ut som de har noe kramgodt på lur…(Foto: Bengt Wilson)