Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 mandag 8. september 2008 kl 21.30 Film: Tequila Sunrise

Stjernetrio i actionfylt cocktail

Stjernetrioen Mel Gibson, Kurt Russell og Michelle Pfeiffer (Foto: Warner Bros)
Stjernetrioen Mel Gibson, Kurt Russell og Michelle Pfeiffer (Foto: Warner Bros)
Mel Gibson og Kurt Russell spiller to venner – den ene en narkolanger som desperat prøver å dra seg ut av "businessen", den andre politimann. Mellom dem står en kvinne (Michelle Pfeiffer) som de begge elsker.

To barndomsvenner har valgt to vidt forskjellige veier i livet. Dale "Mac" McKussic er en narkotikalanger som prøver å komme seg vekk fra miljøet. Men hvis han gjør det, truer hans eks-kone, som er vant til et liv i luksus, med å ta foreldreretten over sønnen. Macs fetter, en småkriminell, presser ham også til å bli i bransjen.

Nick Frescia er politimann og har vært Macs beste venn siden ungdomsskolen. Nicks overordnede har pålagt ham å sette en stopper for Mac. De håper også at Mac vil lede dem til Carlos, en stor narkotikasmugler og venn av Mac.

Mens Mac og Nick leker katt og mus, føler restauranteieren Jo Ann Vallenari seg fysisk og følelsesmessig tiltrukket av dem begge. Men hun vet ikke om deres oppmerksomhet for henne er kjærlighet – eller bare et forsøk på å bruke henne som en brikke i den dødelige kampen dem imellom.

Filmen er sendt tidligere.

Amerikan actiondrama (1988)
Originaltittel: "Tequila Sunrise"
Med Mel Gibson (Dale McKussic), Kurt Russell (Nick Frescia), Michelle Pfeiffer (Jo Ann Vallenari) og Raul Julia (Commandante Escalante)
Regi: Robert Towne
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no