Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 9. februar 2009 kl 19.55 Si ja, bli min

Overgår seg selv

Ovenfor alle arbeidskollegaene til Robert, tropper Christina opp i kantina utkledd som en sexy bie. (Foto: Storyteller)
Ovenfor alle arbeidskollegaene til Robert, tropper Christina opp i kantina utkledd som en sexy bie. (Foto: Storyteller)
Sjenerte Christina (25) ønsker å gjøre noe kjæresten Robert aldri ville forventet av henne, og frir på arbeidsplassen hans utkledd som en sexy bie.

Christina (25) har vært plaget av sjenanse hele livet, og overgår seg selv og resten av omverdenen når hun i kveld frir til kjæresten Robert.

1001 natt
Kveldens andre frier slår virkelig på stortromma når han skal stille sin kjære det store spørsmålet. Pål Toftøy-Andersen (29) bor sammen med Øystein (31) i Stavanger, og ønsker nå å ta forholdet et skritt videre. Sammenlignet med sin kjære Øystein, har Pål aldri vært særlig ekstravagant. Men nå skal han bevise for Øystein at også han kan være romantisk. Planen er å fri på den eksotiske palmeøya Sør-Hidle i Ryfylke med hjemmelaget gourmetsjokolade, i ekte 1001 natt-stil. Vil Øystein bli imponert av romantikken?

Om serien
Si ja, bli min er en serie for alle som har en ørliten romantiker i seg. I hvert program møter vi to nervøse friere som forbereder seg til å fri på en helt spesiell måte. Håpet er at den utkårede skal bli overrasket og frieriet uforglemmelig. Men klarer frierne å holde det hemmelig og organisere alt i tide?

Dette er en serie om det å ta sjanser. Å blotte hjertet foran et kamerateam og sin utkårede, samtidig som man spør både seg selv og seerne – vil min elskede si ja? Bak denne romantiske og nervepirrende serien står produsentene Erland Øverby og Rune Obrestad – kjent fra Campingliv, Sydenliv og Båtliv som alle har gått på NRK.

Norsk underholdningsserie i åtte deler (2008)
Produsert av: Storyteller Film og TV
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf. 23 04 41 01/975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, info@nrk.no