Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 2. mai 2005 kl 23.10 Store studio

Sesongens siste Store Studio

Hans Olav Brenner og Per Sundnes presenterer vårens siste Store Studio i kveld. (Foto: Observatoriet)
Hans Olav Brenner og Per Sundnes presenterer vårens siste Store Studio i kveld. (Foto: Observatoriet)
Programleder Hans Olav Brenner og popfaglig ansvarlig Per Sundnes kan se tilbake på en svært solid sesong av talkshowet. Men de har fortsatt noe å tilby seerne i det siste programmet før sommerferien.

Tove Nilsen har forfattet den personlige boka "Skrivefest", hvor hun blant annet skriver om det å bli forfatter og om hvordan hun selv har blitt tatt i mot av andre som skrivende. Hun kommer til Store Studio for å fortelle om boka og historien bak den.

To unge arkitekter har reist rundt i Nord-Norge i en rød campingvogn for å diskutere byutvikling med folk på små steder, over en kopp kaffe. Deres mål er å demokratisere norsk byutvikling. Håkon Matre Aasarød og Erlend Blakstad Haffner kommer til Store Studio.

Per Sundnes har møtt den mangfoldig prisvinnende R&B-artisten Faith Evans. Hun er i disse dager aktuell med sitt nyeste album "The first lady". Med dette albumet debuterte hun på 2. plass på Billboard-listen, og i løpet av den første uken solgte hun over 157.000 album.

Big Bang, ofte omtalt som Norges beste liveband, spiller i Store Studio i kveld. De har akkurat gitt ut albumet "Poetic terrorism" til strålende kritikker fra et samlet pressekorps. Deres første singel ute er låten "Fly Like a Butterfly, Sting Like a Bie", og albumet gikk rett inn på 1. plass på VGs albumliste.

Egenprodusert talkshow fra NRK Kultur
Programleder: Hans Olav Brenner
Popfaglig ansvarlig: Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,
Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer