Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 9. oktober 2007 kl 19.55 Drømmerollen

Brister drømmen allerede i kveld?

Programleder Noman Mubashir sammen med de åtte finalistene. (Foto: NRK/Hege Bakken Riise)
Programleder Noman Mubashir sammen med de åtte finalistene. (Foto: NRK/Hege Bakken Riise)
Fredag fikk vi se hvordan de åtte jentene kom gjennom nåløyet på en knallhard audition. Den av jentene som får færrest stemmer fra seerne i kveld, må pakke treningstøyet og har mistet sjansen til å få spille drømmerollen.

Jentene har valgt hvert sitt musikalnummer som de skal fremføre og forsøke å sjarmere og imponere det norske folk. Innsatsen deres blir vurdert av en fagjury, men det er kun seernes stemmer som teller.

Èn må ut
Fire av jentene skal i ilden i kveld, og bare tre går videre til neste runde. De har selv valg hva de skal fremføre i kveldens sending, og alle håper at nettopp dette musikalnummeret kan sjarmere seerne nok til å gi dem stemmene sine.

Heidi Ruud Ellingsen fra Narvik (21) har valgt Some People fra Gypsy og Charlotte Våset (34)fra Eidsvoll prøver seg med More fra Dick Tracey. Fra Sweet Charity skal Oslo-jenten Anette Waaler (22) synge If My Friends Could See Me Now og Ingeborg Reinaas (25) fra Levanger prøver å vinne publikums gunst med Life Of The Party fra Wild Party.


Om programmene
I løpet av syv direktesendte programmer skal åtte jenter bli til en. Den heldige som til slutt står igjen vil få oppfylt drømmen om å spille Kathy Selden i "Singin’ in the rain". Motspiller er Kåre Conradi.

Jentene får hver uke tildelt nye utfordringer som de skal løse, alt fra duetter, utdrag fra rockemusikaler, dansenummer og stepping. Ved å gi din stemme bestemmer du hvem som skal få gå videre til neste runde.

I hvert program vil fagjuryen gi sin vurdering av kandidatene, men de har ingen stemmerett. Den av jentene som får færrest stemmer går ut av programmet, mens de andre jentene går videre. I finaleprogrammet vil to jenter stå igjen og en vil til slutt stå igjen med drømmerollen.

Noman Mubashir er programleder for serien og følger jentene gjennom oppturer og nedturer, både i treningsuken mellom sendingene og direkte i studio.

Fagjuryen består av Svein Sturla Hungnes, Marianne Skovli Aamodt og Marit Voldsæter.


Underholdningsserie i åtte deler
Produksjon: MTV Mastiff
Prosjektleder NRK: Per Selstrøm 23 04 77 54/90 87 85 34/ Kerstin Asplund 23 04 95 66/90 855995
Pressekontakt: Karoline Berg 23 04 94 86/901 08 954
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no