Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 12. november 2009 kl 19.55 Retrostjerner

Turist med tvist

Syv tidligere kjendiser kjemper om å blåse nytt liv i karrieren. Fra venstre: Jeremy Jackson, Christopher Atkins, Jamie Walters, Billy Hufsey, Eric Nies, Adrian Zmed, og David Chokachi. (Foto: VH1)
Syv tidligere kjendiser kjemper om å blåse nytt liv i karrieren. Fra venstre: Jeremy Jackson, Christopher Atkins, Jamie Walters, Billy Hufsey, Eric Nies, Adrian Zmed, og David Chokachi. (Foto: VH1)
Våre glemte helter i "Retrostjerner" tas med på det de tror at blir en klassisk Hollywood-rundtur, men oppdager snart at det er noe som skurrer.

Deltakerne kjemper videre mot å komme seg opp på Hollywoods stjernehimmel på ny. Denne gangen skal de bli med på en velkjent turistaktivitet – en guidet tur der severdighetene på ruten er kjente steder forbundet med Hollywoods heteste kjendiser. Men denne gangen gjennomføres ruten med en vri: Alle stoppestedene har noe med deltakerne å gjøre!

Kampen om berømmelsen
På gruppeterapi med Scott Baio blir det for mye for en av deltakerne, og Baio må ta en stor avgjørelse. Dramaet fortsetter mens guttene kjemper mot hverandre om å få komme på TV igjen.

Om serien
Syv tidligere tenåringsidoler skal bo sammen under samme tak, og skuespilleren Scott Baio tar utfordringen med å få fart på deres karriere igjen.

Scott Baio skal trene opp og være mentor for de tidligere hete kjendisene. Han får hjelp av sin gode venn, skuespiller og produsent Jason Hervey. En terapeut som spesialiserer seg på berømmelse, og et team av erfarne Hollywood-mennesker, bistår også.

Blant deltakerne finner vi Jeremy Jackson, kjent som Hobie i "Baywatch", Dallas-stjernen Christopher Atkins, og Jamie Walters fra Beverly Hills 90210.

Amerikansk realityserie fra 2009 i åtte deler
Originaltittel: Confessions of a teen idol
Produsent: RDF International
Regi: Rich Kim
Med: Scott Baio, Jeremy Jackson, Christopher Atkins, Jamie Walters
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl , 924 03 873 / 230 44 576
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, 815 65 900