Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 27. mars 2006 kl 17.00 Gjensynet

Møte med en norsk stjerne

Elsa Lystad er gjest i Gjensynet (Foto: Erik Karlsen/NRK)
Elsa Lystad er gjest i Gjensynet (Foto: Erik Karlsen/NRK)
Elsa Lystad hører med til etterkrigstidens kjerne av profilerte skuespillere i hovedstaden. I ettermiddag kan du selv velge hvilke godbiter du vil se fra hennes karriere. Det gjør du fra fjernsynets arkiver sammen med hovedpersonen selv og Andreas Lunnan – på direkten!

Elsa Lystad debuterte ved Falkbergets Teater i 1956, og har i årenes løp hatt en rekke fremtredende roller både innen klassisk dramatikk og i revysammenheng.

Hun har vært ansatt blant annet ved Det Norske Teatret, Chat Noir, Fjernsynsteateret, Oslo Nye Teater og Den Nationale Scene, og har medvirket i over 40 filmer.

Innen revysjangeren har Elsa Lystad et stort navn, og mandagens direktesending fra Tyholt kommer utvilsomt til å inneholde lystige smakebiter fra denne siden av hennes karriere.

Om Gjensynet
"Gjensynet" er et interaktivt tv-tilbud som henvender seg til et litt mer voksent publikum. Andreas Lunnan inviterer seerne til å velge hvilke gjensyn med en kjent person de vil ha fra NRKs rike tv-arkiv. Seerne kan stemme fram sine favorittklipp som skal vises i det timelange programmet.

Produsert for NRK2 av Program riks, Trondheim
Prosjektleder: Henning Skjæret
Programleder: Andreas Lunnan
Presse: Erik Bull , mobil 99599760