Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 17. mars 2003 kl 22.30 Absolutt fabelaktig

Franske følelser

Patsy Stone (Joanna Lumley) får prøve seg som modell i Paris. (Foto: BBC)
Patsy Stone (Joanna Lumley) får prøve seg som modell i Paris. (Foto: BBC)
Endelig får Patsy anledningen til å gjenoppleve tiden som fotomodell. Motemagasinet skal lage en motereportasje i "o’ la-la" Paris, og Patsy og Eddy er med.

Det finnes knapt noe mer glamorøst enn det trendy Paris for den tidligere modellen Patsy Stone. I kveldens episode drar hun med seg Eddy og Saffy over dammen i forbindelse med et foto-oppdrag. Mor og datter Monsoon skal gjøre en "Generation Flex"-reportasje, men Eddy har sitt svare strev med å få sin tilknappede datter til å løsne litt på "snippen".

Turen blir litt skuffende for Patsy. Modellene er ikke som de var før, og klærne er rett og slett heslige! Men det blir i alle fall en mulighet for henne å tilbringe litt tid sammen med sin nye bestevenninne – supermodellen Erin O’Connor.

Om serien
Det er klart for fjerde serie med "Absolutt fabelaktig", enkelte ting forandrer seg aldri - ingen Eddy og Patsy uten "Bolly" og "Stoli"! Bollinger Champagne og Stolichnaya vodka er selve livskilden for de to sprø damene i "Absolutt fabelaktig".

I disse nye episodene har den alltid like trendbevisste Edina Monsoon, eller Eddy, flyttet sine forretningsinteresser fra PR og moter til tv-produksjon. Samtidig har Patsy Stone av uforklarlige årsaker klart å blitt forfremmet til sjefsredaktør i motebladet, til tross for sin hang til å hengi seg til kunstige stimuli. Saffy, Eddys datter, prøver stadig å flytte ut, mens moren til Eddy har begynt med salsadansing og uhemmet internett-shopping.

Britisk komiserie
Absolutely Fabulous, serie 4
Produksjon: British Broadcasting Corporation BBC Worldwide
Regi: Bob Spiers
Manus og idé: Jennifer Saunders
I rollene: Jennifer Saunders (Edina), Joanna Lumley (Patsy), Julia Sawaiha (Saffy), June Whitfield (mor), Jane Horrocks (Bubble)
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364