Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 28. desember 2003 kl 22.10 God morgen, Miami

Gavin tråkker vannet

Gavin (Matt Letscher) havner som deltaker hos Joe Rogan (t.v.) i reality-tv-programmet
Gavin (Matt Letscher) havner som deltaker hos Joe Rogan (t.v.) i reality-tv-programmet "Fear Factor". (Foto: Warner Bros. TV)
Den lite kjente programlederen for USAs minst sette frokost-tv program – "God morgen, Miami" – havner som deltaker i et reality-program.

Igjen er det skrekk og gru for det lille tv-selskapet som lager "God morgen, Miami". Programleder Gavin er havnet som sistemann på listen over kjendiser i Miami. Da hyrer Gavin den effektive agenten Roberta. Klarer hun å gi ham et mer "hot" image?

Fra først og til sist
Først er det meningen at Roberta skal skaffe Gavin en ny programlederjobb i en av "prime time"-sendingene på fjernsyn. Gavin drømmer om plass i stasjonens nyhetssendinger. Han ender imidlertid opp som deltaker i et av landets ekleste og mest fornedrende reality-programmer, "Fear Factor".

Om serien
"God morgen, Miami" er signert David Kohan og Max Mutchnick som også står bak den prisbelønte (Emmy) serien "Will & Grace". Hovedpersonen er en ung og lovende tv-produsent som påtar seg en utfordrende jobb: Å produsere USAs minst sette frokost-tv-show, nemlig,"God morgen, Miami".

Produsenten Jake Silver er forelsket i showets søte frisør, Dylan Messinger. Med på kjøpet får Jake en nokså spesiell stab: en arrogant programleder, en selvopptatt medprogramleder, en ustabil værdame, egentlig nonne - og ikke minst en uselvstendig tv-sjef og hans late og nevrotiske assistent.

Privat har ellers Jake ellers en oppkjeftig bestemor, Claire, å handskes med. Hun er en dame i sin beste alder som elsker både livet og whisky.

De som er med
Jake Silver (Mark Feuerstein), produsent
Claire (Suzanne Pleshette), Jakes bestemor
Dylan Messinger (Ashley Williams), frisør
Gavin Stone (Matt Letscher), programvert
Lucia Rojas Klein (Tessie Santiago), medprogramleder
Sister Brenda (Brooke Dillman), værdame
Frank Alfano (Jere Burns), tv-sjef
Penny (Constance Zimmer), tv-sjefens assistent

Amerikansk komiserie
Original tittel: Good Morning, Miami, sesong 1
I rollene: Mark Feuerstein, Ashley Williams, Jere Burns og Suzanne Pleshette
Produksjon: KoMut Entertainment Inc. i samarbeid med Warner Bros. Television (2002)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer