Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 19. januar 2008 kl 19.55 Borettslaget

Tilbake til Tertitten

Narvestad (Robert Stoltenberg) har et godt øye til Becky (Hanne Dahle). (Foto: Pål Nissen)
Narvestad (Robert Stoltenberg) har et godt øye til Becky (Hanne Dahle). (Foto: Pål Nissen)
Gjerrig, grinete og sær - alt er som før med Narvestad, driftsleder for Tertitten Borettslag. Eller er det egentlig det? Han driver fortsatt borettslaget sitt med pinlig nøyaktighet, men mye har likevel skjedd siden sist.

I 2006 var det i snitt 1,1 million seere som fulgte Robert Stoltenbergs kjente og kjære figurer i Tertitten Borettslag. Nå er seersuksessen tilbake med en ny runde, og både Narvestad, Piirka, Yngve Freiholt, Nikolay og Linda Johansen er blant beboerne. I tillegg blir vi kjent med noen nye karakterer.

Første episode
Roy Narvestad er travelt opptatt med forberedelser til Abrahamsens begravelse og kaffearrangement i etterkant. I den avdødes leilighet kommer han over gamle 16 mm filmer fra Tertitten Borettslag. Filmene viser morsomme scener med Ruth og Roy Narvestad som barn og deres mor Ellinor.

Ruth får seg flere store overraskelser da hun oppdager sin ukjente far og samtidig møter sin prikk like halvsøster. I tillegg har Ruth fått seg kjæreste for første gang i livet, en danske med stor appetitt på livet.

Linda Johansen sørger over tapet av hunden Tommy, og nå trøster hun seg med spillautomatene på kjøpesenteret.

Søsteren til Yngve Freiholt, Jeanette, har startet ulovlig barnehage i blokkleiligheten sin og serverer ungene blant annet baconcrisp til lunsj. Samtidig tester Yngve og Rashid ut potensielle bryllupskaker på Pascal til sitt forestående giftemål.

Nikolays foreldre flytter inn i borettslaget sammen med sønnen. De har blitt tvunget til å forlate huset i Holmenkollåsen på grunn av farens konkurs, og Nikolay blir ydmyket av politiet foran hele vennegjengen.

Egenprodusert komiserie ved NRK Underholdning
Prosjektleder: Guri Skavlan
Manus: Robert Stoltenberg, Terje Solli, Pål O. Nissen.
Regi: Pål O. Nissen
I rollene: Robert Stoltenberg, Sidsel Sørli, Hanne Dahle, Nadeem Ullah, Signy Sandsberg, Tone Grennes, Ida Marie Bakkerud
Pressekontakt: Karoline Berg, 23 04 94 86/90108954
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no



LENKER
  • Hjemmeside