Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 27. oktober 2006 kl 19.55 På tråden med Synnøve

Tulle-Tor

Pia Tjelta begynner å bli usikker på hva som foregår i radiostudio hos Tor Milde. (Foto: Thomas Wiborg, Monster A/S)
Pia Tjelta begynner å bli usikker på hva som foregår i radiostudio hos Tor Milde. (Foto: Thomas Wiborg, Monster A/S)
Det er ikke greit å være gjest i et radioprogram og ikke skjønne noe av hva som foregår. Det fikk Pia Tjelta erfare. Hva gjør du hvis Morten Harket ringer til deg og vil snakke om undervannskonserten han planlegger? Dessuten: Vinn en dejlig tur til København.

I rekken av lettlurte kjendiser som går på limpinnen foran Synnøves skjulte kamera, er vi kommet til Pia Tjelta og Jorun Stiansen. De møter godtroende hos P4 for å være gjester i Tor Mildes program. Lite aner de om at han har alliert seg med Synnøve og spiller rollen som tidenes verste radiovert. Han tar ustanselig telefonen, innringerne stiller uforståelige spørsmål og for de stakkars intervjuobjektene blir situasjonen mer og mer vanskelig...

Vann over hodet
Komiker Gustav Nilsen er en mann med et velutviklet imitatortalent. Det kan brukes til så mangt, for eksempel å gi seg ut for å være Morten Harket. Se hva som skjer når han så ringer rundt for å planlegge sin forestående undervannkonsert. Hva skal man svare på en såpass original henvendelser?

Det er dejlig å være norsk...
Per Sundnes fortsetter å stille spørsmål fra storbyene. I kveldens program befinner han seg i den største byen i Skandinavia, København. Her finnes et utall hyggelige spisesteder, Rundetårn, Tivoli, masse butikker og hyggelige dansker.

Vet du svarene på Pers spørsmål, og er den første som ringer inn til Synnøve, vinner du en storbyweekend for to i Danmarks hovedstad.

Om serien
I "På tråden med Synnøve" spiller mobilen hovedrollen. Det lures, ringes og tulles det over en lav sko. Ingen telefon er trygg, ingen linje er sikker og ikke alle samtaler er det de utgir seg for å være.

Publikum, både hjemme og i studio, er herved invitert til å lade batteriet og sørge for full dekning.

Kanskje Synnøve har fått tak i telefonboken til en i studio. Hva finnes der, mon tro? Kanskje hun har en utfordring til eieren av telefonboken?

I den faste konkurransen "Hvor mange er det plass til i en telefonkiosk hvis man stapper skikkelig godt?", er det klart for ny gruppe.

Dessuten blir det god, gammeldags bølleringing, morsomme telefonhistorier, lister og aktuelle reportasjer.

Innkjøpt underholdningsprogram fra Monster A/S (2006)
Programleder: Synnøve Svabø
Produsent: Jan Arild Slinning
Prosjektleder: Stina Greaker
Pressekontakt: Håkon M. Sverdrup , 23 04 98 32/92 01 55 79,
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no