Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 20. januar 2006 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

Brente hvetebrød

Luke Harris, den omtumlede sjefen for Melbourne-politiets spaningsavdeling, rakk kirken i tide og fikk sagt ja til Angie. Riktignok med atskillig hjelp fra Church. Men hvetebrødsdagene må Luke tilbringe på lukket avdeling.

Etter sin bisarre opptreden på bryllupsdagen, kryper Luke til korset og forteller Angie at sykejournalen som voldsmannen Brett Linton prøver å blackmaile ham med, er autentisk. Han har vært innlagt, han er schizoid og han er normal bare om han er nøye med å ta den foreskrevne medisinen.

Lintons hevn
Men det har ikke Luke gjort på lenge. Og nå er det Brett Linton slår til mot Angie igjen. Denne gang bortfører han henne.

Luke trygler Church om å få ham ut av den psykiatriske klinikken. Tiden er i ferd med å renne ut.

Om serien
Den australske serien "Politiagentene" (Stingers) er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

Vi følger en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Sterke menn og kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv, dypt plantet i det kriminelle miljøet. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne.

Ved starten på seriens 7. sesong er det bare Church og Angie igjen av den opprinnelige gruppen. Deres nye sjef er Luke Harris, og nye politiagenter er Christina (Chris) Dichiera og Leo Flynn.

Australsk kriminalserie (2003)
Originaltittel: Stingers (serie 7), kveldens episode: "Troppo fest"
Produsert av : Beyond Simson Le Mesurier
I noen av rollene: Peter Phelps, Kate Kendall, Gary Sweet, Jacinta Stapleton og Daniel Frederiksen
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57 Les mer:


LENKER
  • Ler mer 
  • Les mer