Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 18. februar 1999 kl 23.15 Kodenavn Bugs

Kodenavn Bugs (t)

NRK1 torsdag 18. februar kl 23.15
Kodenavn Bugs

Den bortførte bruden
I kveldens episode av spenningsserien \"Kodenavn Bugs\" blir datteren til en regjeringsminister bortført i sitt eget bryllup. Kidnapperne forlanger at planene for et nytt vannforsyningssystem blir stanset.
Ed og Alex kommer snart på sporet av personer som kan ha økonomisk interesse av å stanse planene. Til sin store overraskelse oppdager de at noen er involvert som står den kidnappede unge kvinnen meget nær.
Samtidig teller Ros på knappene om hun skal si ja til Channings forslag og flytte med ham til California. Men så skjer det noe som gir henne annet å tenke på...

Om serien
\"Kodenavn Bugs\" er en britisk spenningsserie som har hatt stor suksess på BBC. Serien har hatt like store seertall som \"Østkantfolk\" og lottotrekningen i Storbritannia.
Her følger vi tre detektiver som hamler opp med alt fra terrorisme til internasjonal kriminalitet ved hjelp av avansert teknologi og utradisjonelle metoder. Hovedpersonene har hver sine spesialiteter: Ed er helikopterpilot, klatrer og kampsportutøver, Ros er dataekspert og Beckett detonerer bomber og trenger gjennom forsvarssystemer.
Den mest kjente av hovedrolleinnehaverne er Craig McLachlan som spiller Ed. Han har spilt i \"Naboer\" og også hatt flere platesuksesser, blant annet hiten \"Mona\". Jaye Griffiths, som spiller Ros, er kjent fra NRK-seriene \"Mellom frontene\", \"Bydels-Buddha\", \"Maigret\" og \"Hjertets makt\". Jesse Birdsall fikk sitt gjennombrudd som skuespiller i rollen som Beckett.
De to nye skikkelsene i serien, Jan og Alex, blir spilt av henholdsvis Jan Harvey og Paula Hunt.
NRK 1 torsdag kl 23.15

Bilde (elektronisk via NTB/Data-tv/Internett)
Kidnappere slår til midt under et bryllup i kveldens episode av \"Kodenavn Bugs\".

Britisk spenningsserie
Produksjon: Carnival Films for BBC
Originaltittel: Bugs (season 3)
I rollene: Craig McLachlan, Jesse Birdsall, Jaye Griffiths
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51