Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 8. oktober 2004 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

Roccas gjenkomst

Bernie Rocca den gang han var spanergruppens leder. I kveldens episode dukker han opp igjen.
Bernie Rocca den gang han var spanergruppens leder. I kveldens episode dukker han opp igjen.
Da Bernie Rocca sluttet som leder for politiagentene ved spaneravdelingen i Melbourne, var det Ellen Mackenzies tur å fronte gruppen for en stund, inntil den langt mer impulsive Luke Harris tok over roret. Men i denne episoden dukker Rocca opp igjen – øyensynlig som spanergruppens motstander.

Luke Harris peker ut Bernie Rocca som mistenkt i en bedragerisak. Det skjer mens Church overvåker aksjespekulanten Martin Kelly for å avsløre bedragerimetodene hans. Saken punkterer fullstendig da Rocca dukker opp og i stedet avslører hvem Church er.

Arbeidsulykke?
Roccas avsløring av Church som undercover er tilsynelatende et arbeidsuhell, men Rocca viser seg også å være en god venn av Martin Kelly. Harris tviler mer og mer på at Roccas avsløring var et feilsteg.

Om serien
Den australske serien "Politiagentene" (Stingers), er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

Vi følger en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Sterke menn og kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv, dypt plantet i det kriminelle miljøet. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne. Den nye politiagenten heter Christina (Chris) Dichiera og gruppens nye sjef Luke Harris (Gary Sweet) begynner å bli varm i trøya.

Australsk kriminalserie (2003)
Originaltittel: Stingers (sesong 7)
Kveldens episode: Wild Card
Produsert av: Beyond Simson old War Le Mesurier
Med: Med Peter Phelps, Gary Sweet, Kate Kendall, Jacinta Stapleton og Daniel Frederiksen
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer