Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 1. februar kl 19.55 Mesternes Mester

Smertefullt oppgjør


Tre deltakere er allerede ute av konkurransen, og i kveld må en ny forlate Mesternes Mester. Kveldens skaper frustrasjon blant de gjenværende.

Utholdenhet er ukens tema, og deltakerne blir på nytt møtt med tre knallharde øvelser som krever nerver av stål, god fysikk og et kaldt hode.

I første øvelse, jerngrep, skal deltakerne side om side henge så lenge de makter etter armene, og når de ikke orker mer, faller de i sjøen. Den som henger igjen til slutt, har definitivt det beste jerngrepet.

Neste øvelse er kjent for tidligere toppidrettsutøverne; det er klart for beeptest. Det er fellesstart, og deltakerne skal løpe mellom 2 linjer med 20 meters avstand. De må komme seg fra den ene linjen til den andre innen et lydsignal høres. Til å begynne med har de god tid på seg, men så strammes det inn. Den som holder ut lengst, har best utholdenhet.

Til slutt skal deltakernes smertegrense virkelig testes. Uten stoler og med ryggen inntil søyler, skal de sitte så lenge de makter, med 90 grader i både hofte -og kneledd. Det blir et smertefullt oppgjør.

Om serien
11 tidligere mestere har satt seg på flyet fra Oslo til Italia for å være med på årets mest spennende oppgjør. I løpet av 10 programmer skal de kjempe om den ærefulle tittelen Mesternes Mester!

Mesterkampen foregår ved den idylliske Iseosjøen i nord-Italia. I hvert program skal deltakerne gjennom tre krevende øvelser som vil sette alle deres evner på prøve- det være seg fysisk eller mentalt. Etter de tre konkurransene må den deltakeren som ligger sist sammenlagt, velge ut en av de andre som motstander til "natt-testen". Dette er en vinn eller forsvinn-konkurranse, som avgjør hvem som får være med videre. Etter ti programmer får vi vite hvem som blir kåret til årets Mesternes Mester.

Programleder er Dag Erik Pedersen.


Norsk underholdningsprogram 2014
Produsert av: Rubicon TV for NRK
Produsent: Marit O. Aspen
Programleder: Dag Erik Pedersen
Medvirkende: Erik Solér, Stine Brun Kjeldaas, Johan Remen Evensen, Gro Espeseth, Roger Ruud, Ingrid Kristiansen, Kim Rygel, Kjersti Grini, Marco Elsafadi, Susann Goksør Bjerkrheim, Knut Holmann
Pressekontakt: Nathalie Sprus 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 23 04 70 00


LENKER
  • Mestere 2014