Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 27. september 2004 kl 21.30 Det svakeste ledd

Utstemt, utskjelt eller utholdende?

Blir det Connie Steffenakk Bakke fra Hornindal som står igjen som vinner? (Foto: Ole Kaland, NRK)
Blir det Connie Steffenakk Bakke fra Hornindal som står igjen som vinner? (Foto: Ole Kaland, NRK)
Åtte nye kandidater er så godt forberedt som mulig på flere runder med vanskelige spørsmål, nervepirrende utstemminger og syrlige meldinger. Den som står igjen til slutt, kan bli opptil 200 000 kroner rikere.

De åtte som med friskt mot stiller seg lagelig til for hugg i kveld, er: Alf Hellerud fra Stange, Birgit Lindseth Olsen fra Oslo, Christian Caspersen fra Ålesund, Connie Steffenakk Bakke fra Hornindal, Jarle Garnes fra Bergen, Jørn Smejda fra Drammen og Kjell Ove Arntzen og Tom Arild Moe – begge fra Trondheim.

Om serien
I Det svakeste ledd konkurrerer åtte deltagere om å vinne penger. Konkurransen er delt inn i runder, og etter hver runde stemmer deltagerne over hvem de mener er det svakeste ledd. Personen som får flest stemmer, må forlate konkurransen. Til slutt er det to igjen i en finale. Vinneren får alle pengene de har klart å samle, taperne ingenting.

Deltagerne må selvsagt kunne svare på vanskelige spørsmål, håndtere tidspress og krav om prestasjoner fra de man spiller sammen med. Men i tillegg bør de være forberedt på svært direkte evalueringer av innsatsen.

- Det er utrolig at så mange nordmenn frivillig melder seg på til en omgang verbal juling, sier programleder Anne Grosvold.


Underholdningsprogram, produsert av NRK Underholdningsavdelingen (2004)
Programleder: Anne Grosvold
Prosjektleder: Åse Marie Bendiksen
Pressekontakt Håkon M. Sverdrup , 23 04 98 41/92 01 55 79,