Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 3. februar 2001 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 3. februar kl 21.30
Med hjartet på rette staden

Flammende lidenskap

I kveldens episode av \"Men hjartet på rette staden\" redder politimannen Nick Rowan en ung, vakker kvinne ut av et brennende hus. Men at han skulle sette hennes hjerte i brann, det hadde han ikke forutsett.

Nicks redningsbragd får uante følger. Han blir gjenstand for kvinnens ustyrlige begjær. Denne form for oppmerksomhet fra en ukjent kvinne setter Nicks kjæreste svært liten pris på. Det går så langt at forholdet mellom Nick og Jo settes på en alvorlig prøve.

Vår venn Claude Greengrass er alltid på utkikk etter muligheter til å tjene ekstra penger. Nå har han kastet sine øyne på turistbransjen. Bed & Breakfast er et kjent konsept for turister med slunken reisekasse. Nå planlegger Greengrass å tilby rimelig kost og losji for ryggsekkturister. Men de første kundene får nærmest sjokk når de oppdager mangelen på fasiliteter på Greengrass\' B&B. Verre er det at verten utstyrer sine gjester med en guidebok over lokale vandrerruter der det mangler en side. Det fører til at de går seg vill.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde. Men med god hjelp og oppmuntring fra Kates tante Eileen begynner Nick igjen å ta del i landsbylivet. Og hans lille datter Katie er blitt en livlig unge.

\"Med hjartet på rette staden\" er den mest populære serien i England. Med seertall på inntil 17,7 millioner er dette den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess. Vi er nå kommet til serie 6 av \"Med hjartet på rette staden\".

NRK1 lørdag kl 21.30

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat, (serie 6, episode 13)
Med Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard, Kazia Pelka, Anne Stallybrass, William Simons, Mark Jordan, Juliette Gruber m.fl.
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41 (anne.marie.astad@nrk.no)

Bilde
Forholdet mellom Nick (Derek Fowlds) og Jo (Juliette Gruber) settes på en hard prøve i kveldens episode av \"Med hjartet på rette staden\".