Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 28. mars 2005 kl 20.10 Autofil

Snø, holke og videotape

Det er sesongpremiere for Autofil, og fremdeles er det glatte veier mange steder. Programleder Jan Erik Larssen og hans venner tester hvordan tre ulike biler takler skikkelig norsk vinterføre. I tillegg blir det feiring av Jeepens 50-årsjubileum.

Norsk vinterføre kan være ensbetydende med masse snø, høye brøytekanter, is og gjennomført holkeføre. Ikke alle biler - eller bilførere, for den saks skyld – klarer disse forholdende like godt.

Jan Erik Larssen tok med seg Tommy Rustad og tre forskjellige biler opp på fjellet for en test. Det er nye Audi A4 turbo quattro, Cadillac SRX og den nye Skoda Octavia stasjonsvogn som får kjørt seg.

Jeep 50 år
Alle, selv folk som ikke er motorinteresserte, har hørt om Jeep. Den trofaste sliteren, populær både blant militære, på safari og for meningmann, fyller 50 år i år. Autofil gir deg hele dens historie, fra klassikeren Willy's Jeep og frem til dagens modeller.

Skikkelig 70-talls
I programmets "Retrofil"-del skal vi tilbake til 1970-tallet. Denne gangen er det Honda 600 fra begynnelsen av tiåret som skal hentes frem fra glemselen.

Om serien
Autofil er motorprogrammet for deg som liker bil, båt og motorsykkel (og kanskje fly), og ikke er redd for å innrømme det.

Egenprodusert fra NRK Underholdning (2005).
Programleder: Jan Erik Larssen
Prosjektleder: Christina Rezk
Presseansvarlig: Håkon M. Sverdrup23 04 98 41 (92 01 55 79),
Vises også i Nett-TV.