Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 7. februar 2004 kl 21.20 Med hjartet på rette staden

Craddocks opptur

Overbetjent Craddock blir forfremmet for sin innsats – i
Overbetjent Craddock blir forfremmet for sin innsats – i "Med hjartet på rette staden". (Foto: Yorkshire TV)
Kona til overbetjent Craddock dukker opp i Aidensfield, Vernon leier ut campingvogner til turister og en mann dør av hjerteslag i byparken.

Kona til Craddock er det ingen som vet noe om, hun fulgte ikke med da han ble satt til å styre politikammeret i Aidensfield. Men nå dukker Penny opp ut av det blå, og Craddock får straks vite at elskeren hennes har stukket sin vei. Kanskje kan Craddock og kona slå pjaltene sammen igjen?

Penger i vinden
Vernons campingvogner er ekte kjerrevogner trukket av hest. Da byens bank blir robbet for penger, forfølger politiet skurkene, men finner ingen penger i fluktbilen.

På veien ut til lord Ashfordlys gods velter en av kjerrevognene, stjålne pengesedler flyr rundt – og Craddock blir forfremmet.

I byparken er en eldre mann falt død om av hjerteslag, og det viser seg at gamle Walter Ames ikke har noen slektninger som er i live. Mike og Tom inspiserer huset hans og oppdager en mengde fotografier med detaljerte bilder av byens bank.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an; i forrige sesong hadde "Med hjartet på rette staden" på det meste drøyt en million seere.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat (serie 11), kveldens episode: "Closing The Book"
I rollene: bl.a. Clare Calbraith, Jason Durr, Derek Fowlds, Philip Franks, William Simons, Geoffrey Hughes og Tricia Penrose
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57