Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 26. mai 2013 kl 21.25 Nytt liv i East End

Ut i turnus

Nytt liv i East End: Jenny (JESSICA RAINE) blir god venn med den eldre soldaten Joe Collett (ROY HUDD)
Nytt liv i East End: Jenny (JESSICA RAINE) blir god venn med den eldre soldaten Joe Collett (ROY HUDD)
Jenny blir satt i turnus som distriktssykepleier for å få mer erfaring. Slik møter hun pasienten Joe, en vennlig, eldre soldat.

Joe er fanget i en elendig ettromsleilighet fordi han er ute av stand til å gå. Jenny kommer for å gi ham sårbehandling, og det utvikler seg et varmt vennskap mellom de to.

På svangerskapsklinikken skriver Trixie og Cynthia inn en ny pasient. Hun er i førtiårene og hadde åpenbart håpet at hennes dager med babyer og bleier var over. Ektemannen er derimot overlykkelig over nyhetene. Men under fødselen får alle seg en stor overraskelse…

Om serien
"Nytt liv i East End" er en beretning om en ung jordmors liv på Londons østkant i 50-årene, basert på Jennifer Worths bestselgende memoarer. Serien gir en underholdende skildring av fødsel, liv, død og et samfunn på terskelen til store sosiale omveltninger.

Premieren på "Nytt liv i East End" i januar 2012 ble sett av over 10 millioner britiske seere. Det er den mest sette dramaserien på BBC siden de nye seermålingene begynte i 2001. Sesong 2 med åtte nye episoder startet på BBC1 i januar 2013.

Britisk dramaserie (2011)
Originaltittel: Call the Midwife, sesong 1
Produsert av: BBC
Med: Jessica Raine, Jenny Agutter, Pam Ferris, Miranda Hart m.fl.
Pressekontakt: Beatriz Jaquotot Rivera, 90621735
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, 815 65 900