Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 31. august 2004 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Store forventninger

Gjengen i leiegården i Melbourne er klare med ti nye episoder på NRK2 denne høsten (Foto: Southern Star)
Gjengen i leiegården i Melbourne er klare med ti nye episoder på NRK2 denne høsten (Foto: Southern Star)
Etter en kort pause i sommer er gjengen i leiegården i Melbourne tilbake på NRK2, og alt går sin vante gang. Gabrielle lurer på om hun er normal, Evan skriver til PC`n streiker og Richie lurer på om han vil bli far.

Tidy sier til Gabrielle at han har hatt sex med ekskjæresten, og forteller detaljert om hennes underliv. Gabrielle begynner øyeblikkelig å lure på om hun er normal… En kveld blir begge to sviktet av sine respektive kjærester, og Gabrielle og Tidys vennskap når uventet et nytt nivå.

Evan skriver som en gal – helt til PC-en krasjer. George redder situasjonen og fikser problemet i en fart. Dette gjør at Evans forutinntatte meninger om henne blir forandret. George er for øvrig travelt opptatt med å søke jobb. Hun strever fælt med å få sjefene til å se på henne som noe mer enn en vanlig jobbsøker.

Å være far er noe Richie ikke har tenkt mye på siden han sto fram som homofil. Men da Luciana kommer med et tilbud, blir det å være far en reell mulighet igjen.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex har delt leilighet, men bor for tiden fra hverandre. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie prøver seg som såpestjerne på tv, og har ellers et turbulent kjærlighetsliv.

Australsk dramaserie
Originaltittel: The Secret Life of Us (sesong 3)
Kveldens episode: Great Expectations
Produsert av: Southern Star
Med: Samule Johnsen (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie
Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Sibylla Budd (Gabrielle)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
Les mer:LENKER
  • Les mer