Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 13. november 2013 kl 22.20 Fylla

Ølbriller


Når man tar med seg en skjønnhet hjem fra fest og dagen etter våkner ved siden av et troll, er det lett å skylde på ølbriller. Fins disse på ordentlig?

Vi arrangerer speed-dating med promille for å se om det virkelig stemmer at folk blir mer attraktive i fylla. I tillegg blir vi med til Jessheim hvor Ali skal delta i kåringen av Norges kjekkeste mann.

Om serien
Hva gjør fylla med oss? Hva blir konsekvensene når vi drikker? På en underholdende måte svarer programleder Ole André Sivertsen på disse og flere andre spørsmål i denne nye serien i seks deler.

I hver episode er vi flue på veggen på en ny fest, enten det er i byen eller på bygda. Hvordan er drikkekulturen på stedene vi besøker?

I tillegg tar programlederen en gruppe frivillige med inn i studio, som for anledningen er gjort om til et utradisjonelt festlokale. Her skjenker han testpanelet med alkohol, og tanken er å sette fakta under lupen og eventuelt knuse noen myter rundt fylla.

Ole André Sivertsen, som har vært programleder for Newton, understreker at alle eksperimentene blir gjennomført i kontrollerte former.


Norsk populærvitenskapelig underholdningsprogram i seks deler
Produsert av Teddy TV (2013)
Programleder: Ole André Sivertsen
Presseansvarlig: Nathalie Sprus 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 23 04 70 00