Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 1. november 2001 kl 20.55 På banen

Kriminell forlovelse

Ute på fotballbanen har Ryan overrasket Jo – damelagets beste spiller – med en forlovelsesring. Nå er hun overlykkelig, samtidig som hun har gjort en merkelig oppdagelse om Ryan natten før.

Den natten Jo var ute for å lete etter Ryan, kikket hun inn vinduene til bilverkstedet i Castlefield. Der så hun Ryan og hans fetter Jason lakkere om en bil.

”En gang tyv – ”
Jentene på fotballaget Castlefield Blues må hele tiden takle kjærlighetens lykke og ulykke utenfor banen. Nå røyner det på for lagets beste spiller, som tidligere stilte opp for Ryan i rettssaken mot ham. At han ble frikjent for å ha solgt en stjålet bil til bygningsfirmaet som familien til Jo driver, var nettopp hennes fortjeneste. Hun ga Ryan falskt alibi fordi hun trodde han var uskyldig i biltyveriet, med det resultat at hun ble kastet ut hjemmefra.

Det stunder til forlovelsesfest, og sammen med venninnen Geraldine drar Jo ned på bilverkstedet for å sjekke ut saken med den omlakkerte bilen. I et hjørne finner de et par stjålne nummerskilt…

Om ”På banen”
Den britiske dramaserien om jentegjengen som elsker fotball – og kjærestene sine – fortsetter utover høsten i 13 nye episoder. Fotball, kjærlighet og intriger er med andre ord fortsatt stikkord for jentenes dagligliv. De spiller på Yorkshire-laget Castlefield Blues og støtter hverandre i tykt og tynt, både på og utenfor banen.

dramaserie (BBC1)
Originaltittel: Playing the field
I rollene: Bl.a. Lesley Sharp, Melanie Hill, Brigit Forsyth, John Nesbitt og John Thomson
Pressekontakt Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57