Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 1. november 2011 kl 22.30 Folk i farta

Djevleutdrivelser og black metal


Reisen til Canada og USA ble for Alex Rosén en av de mest turbulente i programmets historie. En uke sammen med den norskættede eksorsisten Bob Larson bød på flere overraskelser.

Pastor Bob har, i følge egne beregninger, foretatt over 15 000 vellykkede djevleutdrivelser i karrieren. Og ganske raskt etter deres første møte, får Alex overvære en dramatisk seanse i Edmonton, Canada.

Demoniske utfordringer

Etter lange dager sammen med besatte mennesker i Canadas hockeyhovedstad, reiser programlederen og pastoren sammen til sistnevntes hjemby, Phoenix, Arizona. Her dukker en gammel kjenning av Alex fra Norge opp. Kombinasjonen av black metal musikk, kirkebranner, drap og opp ned-kors, viser seg å bli en solid utfordring for pastor Bob Larson.

Om serien
Programleder Alex Rosén er tilbake med den humoristiske dokumentarserien "Folk i farta" Han har igjen reist verden rundt og møtt nordmenn som har valgt et litt annet liv enn de fleste andre her hjemme. Tidligere har Rosén møtt både isbjørner og pornostjerner, legendariske seilere og kokainfarmere.

I denne sesongen får vi nok en gang møte mennesker med spesielle interesser og et stort engasjement. Gjennom åtte episode blir vi kjent med verdensborgere med norske aner – både krabbefiskeren, krokodillejegeren, eksorsisten og flere.

Familieunderholdning i 8 deler.
Programleder er Alex Rosén.
Produsert av NRK (2011)
Pressekontakt: Aesha Ullah, tlf: 41414653 / 23049375.
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900, info@nrk.no