Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 29. april 2000 kl 21.40 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 29. april kl 21.40
Med hjartet på rette staden (15)

En tvillingbror blir funnet

Australieren Mr. Mason har gått ut i lokalpressen og utlovet en belønning til den som kan finne hans savnede tvillingbror. I siste del av kveldens episode blir vi vitne til at de to tvillingbrødrene faktisk finner hverandre igjen.

På Abbotts farm sitter den nokså ensomme pensjonisten, pastor Thomas Abbott. Han diskuterer med Frank om hvordan man skal forholde seg til nabo Pitts forslag om salg av eiendommen.

Kate har dratt på sykebesøk til den 10-årige Jane Shields. Piken har noen merkelige symptomer, og Kate tar for sikkerhets skyld med seg en blodprøve. Av forskjellige grunner får Kate mistanke om at det kan dreie seg om Brucellosis, en sykdom som skyldes en spesiell bakterie overført fra dyr til mennesker.

Nick er igjen på farten for blant annet for å undersøke påstanden om et innbrudd i St. Michaels kirke. Politimannen får bekreftet at intet synes stjålet, men av en eller annen grunn er gresset utenfor kirken blitt klippet.

I kveldens episode blir vi også vitne til at Thorpe og Frank opererer med urent mel i posen. Det handles blant annet om salg av eksotiske fugler, og hvilke konsekvenser slik illegal virksomhet kan få.

NRK1 lørdag kl 21.40


Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat
I hovedrollene: Nick Berry, Niamh Cusack, Derek Fowlds, William Simons og Bill Maynard.
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anna- Marie Normann, tlf 23 04 78 46