Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 30. april 2010 kl 21.25 Detektimen: Kalde spor

Enda kaldere


For den som vil hygge seg med uhygge en fredagskveld, byr den nye serien av "Kalde spor" på dystre øyeblikk og vanskelige saker.

En ondskapsfull nonne, et samuraisverd, onde tyrkiske banditter, markspiste lik, en voldtatt og skrekkslagen kvinne som løper naken nedover veien, - er noe av det Peter Boyd og hans team tar fatt på.

Peter Boyd (Trevor Eve) er tilbake i jobb etter at han mistet sønnen sin, og er om mulig enda mer hensynsløs og pågående i arbeidet. Teamet har fått et nytt medlem, DC Kat Howard (Stacey Roca), og kriminaltekniker Eve (Tara FitzGerald), som har fått en ny kjæreste, oppdager ting om han som får hårene til å reise seg på ryggen.

Første episode
Denne første historien, «Magdalene 26», starter med at en tydelig forstyrret, uidentifisert kvinne blir funnet av PC Katrina Howard (Stacey Roca). Hun får kvinnen brakt til sykehuset. Boyd går inn i saken når det viser seg at kvinnens DNA kan knyttes til et dobbeltmord i en klubb i Soho så langt tilbake som i 1967.


Britisk krimserie fra 2009
Produksjon: BBC
Orginal tittel: Waking the Dead, series 8.
I rollene: Trevor Eve som Peter Boyd, Sue Johnston som Dr. Grace Foley, Wil Johnson som Spencer Jordan, Stacey Roca som DC Kat Howard, Tara FitzGerald som Eve, Felicite du Jeu som Stella Goodman, m.fl..
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900