Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 4. desember 2009 kl 22.25 Detektimen: Sporløst forsvunnet

Flere fiender

Jack (Anthony LaPaglia, i midten) og hans spesialetterforskere i FBI må etterforske en dommer som kanskje ikke har rent mel i posen.  (Foto: Warner Bros)
Jack (Anthony LaPaglia, i midten) og hans spesialetterforskere i FBI må etterforske en dommer som kanskje ikke har rent mel i posen. (Foto: Warner Bros)
En tid etter at dommer Manning har undertegnet en dom som stenger en voldelig far ute fra sitt hjem, blir dommeren meldt savnet.

På grunn av Mannings spesielt utsatte jobb har Martin og Vivian mange mistenkte å velge mellom. Men når de går den ekstremt tilbakeholdne dommeren nærmere etter i sømmene, fører det til at de finner flere personer som kunne ønsket livet av ham.

Det ser ut til at han kan ha hatt et forhold til en kvinne han samtidig førte en sak for, og han har også blitt fotografert idet han kjøpte tjenester av en prostituert. Etter hvert komme verre bevis for en dag, og etterforskerne begynner å lure på om han selv har stått bak sitt eget forsvinningsnummer.

Om serien
En gruppe spesialetterforskere i FBI arbeider med å spore opp savnede personer. De følger én hovedregel: å lære offeret å kjenne. Etterforskningsteamet kartlegger den savnedes tilværelse i minste detalj og hvert minutt av vedkommendes bevegelser i tiden før forsvinningen. Hver sak er en kamp mot tiden, for etter 48 timer er sjansen for å spore opp personen drastisk redusert.

Amerikansk spenningsserie i 24 deler
Produsert av Warner Bros (2006)
Regi: Kate Woods
Original tittel: "Without a Trace" (series 5)
Kveldens episode: "One and Only"
Med bl.a Anthony LaPaglia, Marianne Jean-Baptiste, Enrique Murciano, Eric Close og Roselyn Sánchez
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900