Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 5. juni 2009 kl 21.00 John frå Cincinnati

Tilbake til livet

Shaun Yost (Greyson Fletcher) overlever som ved et mirakel en stygg surfeulykke. (Foto: HBO)
Shaun Yost (Greyson Fletcher) overlever som ved et mirakel en stygg surfeulykke. (Foto: HBO)
Etter en stygg ulykke på surfebrettet ble det unge talentet Shaun erklært hjernedød, men bestemor Cissy nektet legene å koble ham fra maskinen som holdt ham i live. Like etterpå er gutten mirakuløst nok frisk som en fisk.

Bestefar Mitch nekter å tro at det kan være sant, og bebreider fortsatt seg selv for å ha bidratt til at Shaun begynte å konkurrere på surfebrettet. Han blir trøstet av den vakre filmskaperen Cass, uten å vite at hun egentlig jobber på oppdrag fra den innpåslitne talentjegeren Linc.

Hovedpersonen selv konstaterer fornøyd at han vant konkurransen der han forulykket, og kan knapt vente med å komme seg ut på brettet igjen.

Imens fortsetter de merkeligste ting å skje med familien Yost, og dr. Smith er den første som begynner å ane at familien er utsatt for paranormale krefter.

Om serien
Dramaserien "John frå Cincinnati" kommer fra den amerikanske suksessprodusenten HBO. I den søvnige kystbyen Imperial Beach i California møter vi familien Yost. Den består av tre generasjoner surfere som har havnet på siden av samfunnet.

Den eldste, Mitch, var i sin tid en legendarisk surfehelt, men har nå isolert seg fullstendig. Sønnen Butchie har det gått virkelig galt med. Han er nå en sprøytenarkoman som driver dank. Hans 13 år gamle sønn, Shaun, er nok et stortalent på surfebrettet. Bestemoren hans, Cissy, tar seg av karrieren hans.

Så dukker en mystisk skikkelse opp i byen. Han kaller seg John fra Cincinnati, og skaper mystikk og magi i den lille byen.

Amerikansk dramaserie i 10 deler
Originaltittel: John from Cincinnati
Produksjon: HBO (2007)
I rollene: Bruce Greenwood (Mitch), Rebecca De Mornay (Cissy), Brian Van Holt (Butchie), Austin Nichols (John), Greyson Fletcher (Shaun) m.fl.
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 95 10 02 99
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900
Les mer: John from Cincinnati


LENKER
  • John from Cincinnati